Wie zijn wij?

Wij zijn een groep ouders en professionals uit Oisterwijk en directe omgeving.

Waarom dit initiatief?

Wij zijn een initiatiefgroep bestaande uit ouders van hoogbegaafde kinderen en professionals uit het onderwijs en de zorg. In de zoektocht naar passend onderwijs voor onze kinderen, leerlingen en cliënten, signaleerden wij de behoefte aan voltijds hoogbegaafdenonderwijs in Oisterwijk. Omdat bestaande voorzieningen helaas (nog) niet toereikend zijn of vaak pas in een laat stadium kunnen worden ingezet, onderzoeken wij momenteel verschillende mogelijkheden rondom het opzetten van een (basis)school voor deze doelgroep. Graag komen wij in contact met andere ouders/verzorgers van hoogbegaafde kinderen en kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong uit Oisterwijk en directe omgeving.

Contact

Wilt u met ons in contact komen en de ontwikkelingen volgen? Vul dan vrijblijvende het onderstaande formulier in.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt door de initiatiefgroep om contact met u op de nemen en u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van dit initiatief.